HD-TVI kamerák és rögzítők az LTV kínálatában

2014.05.12. | Magyar Balázs

Az LTV Europe 2014. szeptember 23-26-án részt vesz a legnagyobb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításon, Essen-ben…

HD-TVI kamerák és rögzítők az LTV kínálatában

Az LTV Europe 2014. szeptember 23-26-án részt vesz a legnagyobb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításon, Essen-ben (Németország).

Az LTV egyedi lehetőséggel várja látogatóit: tesztelhetik az új LTV HD analóg termékeket, a piacon való hivatalos megjelenés előtt.
A High Definition Transport Video Interface (HD-TVI) megnevezéssel debütáló technológia (más néven Turbo HD vagy Analóg+ HD) 1080p felbontásnál is késedelem nélküli képátvitelt biztosít akár több mint 500 méter koaxiális kábelen. A termékek kompatibilisek az analóg/IP kamerákkal, HD-TVI kamerákkal és digitális videó felvevőkkel. Az LTV HD-TVI termékkínálatunk tartalmaz 1080p kamerákat (dóm, IR csőkamerákat, PTZ dóm változatokat), valamint DVR-eket, melyeket kimagaslóan jó ár/érték arány jellemez.

Használja ki a lehetőséget, tekintse meg új termékeinket, látogasson el a 2.0 épület 427-es standjára! Felkészült csapatunk személyre szabott tanácsokkal látja el a videó megfigyelő rendszerekkel kapcsolatban. A standon Magyarországról Gángó Krisztián, a kelet-európai értékesítésért felelős kollégánk, illetve Szilágyi Zoltán a Zmax ZRt vezérigazgatója, az LTV Europe GmbH többségi tulajdonosa várja az érdeklődőket.

Vissza a hírekhez