Partnereink

CARDIN

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező észak-olaszországi gyártó kiváló minőségű kapuautomatizálási eszközöket illetve hozzájuk tartozó elektronikákat, távirányítókat fejleszt és gyárt. A közel 20 millió Euro forgalommal rendelkező cég a 2005-ben kötött szerződés alapján a kelet-európai országokat a Zmax-on, mint disztribúciós központon keresztül látja el termékeivel.

www.cardin.it/it-it

UMIRS

A magyar-orosz tulajdonban lévő, a Zmax Zrt. társcégeként működő Umirs Europe Kft. Európa leggyorsabban fejlődő kültéri védelmi rendszereket fejlesztő és gyártó vállalkozása. Termékei között megtalálhatók a kétpozíciós mikrohullámú mozgásérzékelők, a kerítésvédelmi rendszerek és egyéb kiegészítők. Termékei megtalálhatók Európa-szerte napelem parkok, börtönök, atomerőművek, stratégiai vízkészletek, gáz- és olajipari telephelyek körül. A hazai disztribúciót a Zmax Zrt. látja el, kiemelkedő szakmai tapasztalattal, bőséges raktárkészlettel és szakszervizzel. Munkatársaink készek a Umirs termékeket akár kültéri helyszínen – valós környezetben – az eszközöket bemutatni, ezzel is segítve a megfelelő eszköz kiválasztását és egy tökéletes rendszer felépítését. Sokan sokféleképpen állítják magukról, hogy a kültéri védelem specialistái – de az elmúlt 5 év több mint 4.000 eladott rendszere felhatalmaz bennünket arra, hogy kijelenthessük: mi valóban értünk a kültéri védelemhez.

www.umirs.eu
www.umirs.de/de

DUEVI

Az olaszországi DUEVI cég professzionális kültéri passzív és aktív infra érzékelőket fejleszt és gyárt. A termékek jól kiegészítik a Zmax ZRt. által forgalmazott Umirs kültéri eszközök felhasználását, főleg olyan területeken ahol a mikrohullámú eszközök a helyi környezeti adottságok miatt nem, vagy csak részben használhatók. A torinói székhelyű cég világszabadalommal ellátott speciális infrasorompója 100 méteres hatótávolságig nyújt professzionális alternatívát a mikrohullámú érzékelők helyett. Rádiós átjelzők és egyéb biztonságtechnikai kiegészítők teszik teljessé a Duevi kínálatát.

www.duevi.eu