Partnereink

Cardin kapuautomatizálási eszközök

CARDIN

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező észak-olaszországi gyártó kiváló minőségű kapuautomatizálási eszközöket illetve hozzájuk tartozó elektronikákat, távirányítókat fejleszt és gyárt. 2004 óta állunk vevőink rendelkezésékre a teljes termékpalettával.
www.cardin.it/it-it
DEA érzékelők

DEA Security

Az észak-olaszországi DEA security kínálatában megtalálható érzékelőkkel már sok évvel korábban is kapcsolatba kerültünk. 2019 év végétől a teljes kültéri védelmi palettájukat forgalmazzuk:
– lépés érzékelés föld alatt
– lépés érzékelés betonban
– pontszerű kerítésvédelem minden kerítéstípusra, akár a behatolás helyének 2m-en belüli meghatározásával
– térképes megjelenítő szoftver kamera integrációval
Az összes rendszer működés közben megtekinthető irodánkban.

https://www.deasecurity.com/
Nemtec electric

NEMTEK Electric Fencing

A dél-afrikai NEMTEK hosszú évek óta gyárt elektromos kerítés rendszereket, melyeknek minden komponense megtalálható kínálatunkban.

https://www.nemtek.co.za//
Pro-Per sorompók

Pro-Per

A Pro-Per kínálatban kétpozíciós mikrohullámú sorompók és kerítésvédelmi rendszer valamint kiegészítői találhatóak meg. A termékek megtalálhatók Európa-szerte napelem parkok, börtönök, atomerőművek, stratégiai vízkészletek, gáz- és olajipari telephelyek körül. Munkatársaink készek a Pro-Per termékeket akár kültéri helyszínen – valós környezetben – az eszközöket bemutatni, ezzel is segítve a megfelelő eszköz kiválasztását és egy tökéletes rendszer felépítését. Sokan sokféleképpen állítják magukról, hogy a kültéri védelem specialistái – de a 2007 óta több mint 4.000 eladott eszköz felhatalmaz bennünket arra, hogy kijelenthessük: mi valóban értünk a kültéri védelemhez.

www.pro-per.eu
DUEVI érzékelők

DUEVI

Az olaszországi DUEVI cég professzionális kültéri passzív és aktív infra érzékelőket fejleszt és gyárt. A termékek jól kiegészítik a Zmax ZRt. által forgalmazott más kültéri eszközök felhasználását, főleg olyan területeken ahol a mikrohullámú eszközök a helyi környezeti adottságok miatt nem, vagy csak részben használhatók. A torinói székhelyű cég világszabadalommal ellátott speciális infrasorompója 80 méteres hatótávolságig nyújt professzionális alternatívát a mikrohullámú érzékelők helyett. Vezetékes és vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelők, rádiós átjelzők és egyéb biztonságtechnikai kiegészítők teszik teljessé a Duevi kínálatát.

www.duevi.eu