Hírek

QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve

Zmax | 2024.03.27.
Mivel a QuadroSense kerítésvédelmi rendszerünket egyre több országban értékesítjük, elérkezettnek láttuk az időt, hogy a márkanevet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál védjegylajstromba bejegyeztessük. Fontosnak tartottuk ezt azért is, mert így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogyha valahol a QuadroSense névvel találkoznak az kizárólag az eredeti, általunk gyártott és forgalmazott terméket jelölheti, annak minden gyári kiegészítőjével…
Bővebben...

Lépésérzékelőink a GardenExpo kiállításon

Zmax | 2024.03.21.
Először jelenünk meg a DEA Security által gyártott lépésérzékelőkkel a GardenExpo kiállításon. A rendezvényen a földbe süllyesztett, a betonfelületek alá telepíthető és a WPC emelt padlózat alatt (akár medencék körül) alkalmazható lépésérzékelő megoldásokat is bemutatjuk. A kiállítás 2024 március 22-24-én lesz a Papp László Budapest Sportarénaban. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk a 18a standon!
Bővebben...

Kiállítunk a XIV. MBF Konferencián

Zmax | 2024.03.19.
Március 20-22-én a Grand Hotel Esztergom ad helyet a XIV. MBF Konferenciának. A mindig színvonalas előadásokat és színvonalas programokat kínáló eseményre több száz hazai biztonsági szakember látogat el minden évben. Cégünk speciális lépésérzékelőit és kültéri védelmi megoldásait mutatja be kiállítóként a rendezvényen. Reméljük, hogy találkozunk!
Bővebben...

Elkészült az új webáruházunk!

Zmax | 2024.03.18.
Tisztelt Partnereink! Hosszas munka után elindult új webáruházunk. A meglévő regisztrációját átmentettük, de a jelszót nem, így az elfelejtett jelszóra kattintva tud újat kérni. A belépés után megjelenő árak a telepítői kedvezményes árak, a raktárkészlet adat pedig folyamatosan frissül. A termékek feltöltése nagyrészt elkészült, de még hátra van néhány finomítás, ezért kérjük, ha valamit nem…
Bővebben...
Ünnepi nyitva tartásunk

Ünnepi nyitva tartásunk

Zmax | 2022.12.15.
Tisztelt Partnereink! Év végi nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: December 20: 8:00-17:00 December 21: 8:00-12:00 December 22 – Január 2: zárva 2023 Január 3: 8:00-17:00 Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog Újévet kívánunk!
Bővebben...