Olaszországi partnerünk, a professzionális videotechnikai megoldásokat fejlesztő BETTINI hőkamerái kültéri védelmi rendszereinknél már bizonyítottak. A mostani – Olaszországot különösen sújtó – helyzetben igen nagy igény mutatkozik azokra az eszközökre, amelyekkel gyorsan, megbízhatóan lehet a megemelkedett testhőmérsékletű személyeket kül- és beltéren egyaránt detektálni. Ezekre a megkeresésekre kínál széles körű megoldásokat a gyártó. A facebook videóban a belépő modell, a kézi hőmérséklet-érzékelő kamera működése látható, melyet olyan helyekre javaslunk, ahol egyesével, egymást követve haladnak át személyek.
Ez a termék is kifejezetten precíz és nagy megbízhatóságú mérést biztosít (30 és 40°C között 0,3°C pontossággal) 1 méter távolságból. A képeket SD kártyára rögzíti, számítógéphez csatlakoztatható és kompakt méretei miatt tripodra is könnyen, gyorsan telepíthető.

Végfelhasználói ára: 399.000 Ft + Áfa

A demo video megtekinthető:

Olaszországi partnerünk, a professzionális videotechnikai megoldásokat fejlesztő BETTINI hőkamerái kültéri védelmi rendszereinknél már bizonyítottak. A mostani – Olaszországot különösen sújtó – helyzetben igen nagy igény mutatkozik azokra az eszközökre, amelyekkel gyorsan, megbízhatóan lehet a megemelkedett testhőmérsékletű személyeket kül- és beltéren egyaránt detektálni. Ezekre a megkeresésekre kínál széles körű megoldásokat a gyártó. A csatolt videóban a belépő modell, a kézi hőmérséklet-érzékelő kamera működése látható, melyet olyan helyekre javaslunk, ahol egyesével, egymást követve haladnak át személyek.Ez a termék is kifejezetten precíz és nagy megbízhatóságú mérést biztosít (30 és 40°C között 0,3°C pontossággal) 1 méter távolságból. A képeket SD kártyára rögzíti, számítógéphez csatlakoztatható és kompakt méretei miatt tripodra is könnyen, gyorsan telepíthető.Végfelhasználói ára: 399.000 Ft + Áfa

Közzétette: Zmax-Perimax Biztonságtechnika – 2020. április 16., csütörtök