Testhőmérséklet mérő kamerák

Slide-1
Slide-2
Slide-3
Professzionális Biztonságtechnika
Kiváló minőségű biztonságtechnikai
és automatizálási termékek forgalmazása.
1192 Budapest Nádasdy utca 2.
Combiarialdo
Slide-4
Combiarialdo
Nagy terhelhetőségű ipari sorompók
Kapumozgató motorok és távirányítól
Combiarialdo
Slide-5
Professzionális kültéri védelem
Mikrohullámú mozgásérzékelők
Kerítésvédelmi eszközök
Combiarialdo
Slide-6
Combiarialdo
Kínálatunkban megtalálhatóak
a legmodernebb telepítőbarát
biztonságtechnikai
rendszerek
Combiarialdo
previous arrow
next arrow

Olaszországi partnerünk, a professzionális videotechnikai megoldásokat fejlesztő BETTINI hőkamerái kültéri védelmi rendszereinknél már bizonyítottak. A mostani – Olaszországot különösen sújtó – helyzetben igen nagy igény mutatkozik azokra az eszközökre, amelyekkel gyorsan, megbízhatóan lehet a megemelkedett testhőmérsékletű személyeket kül- és beltéren egyaránt detektálni. Ezekre a megkeresésekre kínál széles körű megoldásokat a gyártó. A termékkínálat belépő modelljei a kézi hőkamerák, melyeket olyan helyekre javaslunk, ahol egyesével, egymást követve haladnak át személyek.
Ezek a termékek is kifejezetten precíz és nagy megbízhatóságú mérést biztosítanak (30 és 40°C között 0,3°C pontossággal) 1 méter távolságból. A képeket SD kártyára rögzítik, számítógéphez csatlakoztathatók és kompakt méreteik miatt tripodra is könnyen, gyorsan telepíthetők.

Olaszországi partnerünk, a professzionális videotechnikai megoldásokat fejlesztő BETTINI hőkamerái kültéri védelmi rendszereinknél már bizonyítottak. A mostani – Olaszországot különösen sújtó – helyzetben igen nagy igény mutatkozik azokra az eszközökre, amelyekkel gyorsan, megbízhatóan lehet a megemelkedett testhőmérsékletű személyeket kül- és beltéren egyaránt detektálni. Ezekre a megkeresésekre kínál széles körű megoldásokat a gyártó. A csatolt videóban a belépő modell, a kézi hőmérséklet-érzékelő kamera működése látható, melyet olyan helyekre javaslunk, ahol egyesével, egymást követve haladnak át személyek.Ez a termék is kifejezetten precíz és nagy megbízhatóságú mérést biztosít (30 és 40°C között 0,3°C pontossággal) 1 méter távolságból. A képeket SD kártyára rögzíti, számítógéphez csatlakoztatható és kompakt méretei miatt tripodra is könnyen, gyorsan telepíthető.Végfelhasználói ára: 399.000 Ft + Áfa

Közzétette: Zmax-Perimax Biztonságtechnika – 2020. április 16., csütörtök


Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Bettini arcfelismerő és testhőmérséklet érzékelő

Cikkszám: TLTB-4000

Kézi hőkamera testhőmérséklet méréshez

Cikkszám: TLTB1000

Kézi hőkamera testhőmérséklet méréshez, valós idejű megjelenítés PC-n

Cikkszám: TLTB1010