Kerítésvédelmi rendszerek

Slide-1
Slide-2
Slide-3
Professzionális Biztonságtechnika
Kiváló minőségű biztonságtechnikai
és automatizálási termékek forgalmazása.
1192 Budapest Nádasdy utca 2.
Combiarialdo
Slide-4
Combiarialdo
Nagy terhelhetőségű ipari sorompók
Kapumozgató motorok és távirányítól
Combiarialdo
Slide-5
Professzionális kültéri védelem
Mikrohullámú mozgásérzékelők
Kerítésvédelmi eszközök
Combiarialdo
Slide-6
Combiarialdo
Kínálatunkban megtalálhatóak
a legmodernebb telepítőbarát
biztonságtechnikai
rendszerek
Combiarialdo
previous arrow
next arrow

A kerítésvédelem, más néven szenzorkábeles védelem, kifejezetten egy kiépített kerítés védelmére, az azon történő átmászás, átvágás, áttörés érzékelésére alkalmas. Többféle megoldás létezik a kerítés vagy kerítésrészek védelmére, illetve a behatolás különböző formáinak érzékelésére.
A Pro-Per kerítésvédelmi rendszere, a Quadrosense egy triboelektrikus elven működő speciális, úgynevezett TB kábelt alkalmaz a behatolások detektálására. A kerítéshez rögzített kábel átmászás esetén követi a kerítés mozgását, deformitását, így az ebből generálódott jelszint változást érzékeli a kiértékelő központ. A kábel képes detektálni a magas frekvenciás jeleket is, amelyeket olyan mechanikai behatások eredményezhetnek, mint a fűrészelés, vágás, csípés.
Több féle kerítés típuson is alkalmazható, az egyszerűbb fonott kerítéstől kezdve a ponthegesztett táblás kerítéseken át a szöges és NATO drótokig bezárólag.
A kiértékelő központ 4 függetlenül programozható bementi csatornával rendelkezik, melyek mindegyikére maximálisan 250 méternyi érzékelő-kábel, úgynevezett TB kábel csatlakoztatható, tehát egy központtal akár 1km-es kerítésszakasz is levédhető, bár ez nagy mértékben függ annak típusától, ugyanis más-más módon és formában kell felrögzíteni az érzékelő kábelt. Stabilabb, masszívabb kerítésekre elegendő egyenes vonalban a kerítés felső harmadára rögzíteni, míg a kicsit lazább fonott kerítésnél ajánlott fűrészfogszerűen felrögzíteni, ami egységnyi kerítésszakaszra vetítve kb. 1,6-szor több kábelt igényel.
A TB kábelek kezdőpontja akár 500 méterrel is eltolható a kiértékelő központtól egy jelzéstovábbító, úgynevezett DC kábel segítéségével.
A kábelek toldására, összekötésére, illetve a véglezáró ellenállás bekötésére a T-Tube kötőcső alkalmazható. Bővítés vagy szabotálás esetén is könnyen javítható a rendszer, nem szükséges a teljes kábelszakasz cseréje, egyszerűen toldható ennek a kötőelemnek a segítségével.
Mindegyik csatornához tartozik egy-egy független riasztási kimenet. Az eszköz beállítása, finomhangolása szoftver segítségével történik. Mindegyik bemenet érzékenysége külön programozható a kerítés típusának megfelelően.
A kiértékelő központ egy RS485-ös kimenettel rendelkezik, így a programozáshoz szükség van egy RS485/USB átalakítóra is.


Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Kábeltoldó/lezáró kötőcső. TB érzékelő-kábel és DC jeltovábbító kábel toldásához, vagy TB kábel véglezárásához. IP67.

Cikkszám: T-TUBE

Kültéri UV-álló kötegelő TB és DC kábel felrögzítésére. (100db)

Cikkszám: CT

Quadrosense kerítésvédelmi rendszer vezérlő egység

Cikkszám: QUADROSENSE

Quadrosense speciális jelzéstovábbító kábel

Cikkszám: DC

TB speciális rezgésérzékelő triboelektro kábel QUADROSENSE egységhez

Cikkszám: TB

USB/RS485 átalakító Predix és Quadrosense egységek programozásához

Cikkszám: ATC-820