Duál technológiás sorompók

A duál-technológiás sorompók nagy előnye, hogy kombinálják az infrasorompók és a mikrohullámú sorompók előnyeit, illetve kiküszöbölik azok hátrányos tulajdonságait, mint például a ködre vagy direkt napfényre való érzékenység vagy a detektálásból kieső holt terek.
Elsősorban kiemelt biztonsági kockázatú és stratégiai fontosságú helyek védelmére ajánljuk ezeket az eszközöket, így börtönök, repterek, erőművek, kormányzati épületek.
A két technológia egymástól teljesen függetlenül működik, külön riasztási kimenettel rendelkeznek, így közöttük ”ÉS” illetve ”VAGY” kapcsolat is kialakítható, attól függően, hogy az adott telepítési helyszínen mik a követelmények. Ha a téves riasztás mentesség a fő kívánalom, akkor ”ÉS” kapcsolat esetén csak a két technológia együttes érzékelése esetén keletkezik riasztás. Ha a magas érzékenység illetve a redundancia a cél, akkor ”VAGY” kapcsolatot alkalmazva egy technológia meghibásodása, kiesése (pl.: köd, napfény) esetén sem szünetel a terület védelme.
A Panthera sorompók különböző oszlopmagassággal (1,5 – 3m) és különböző érzékelő variációban kaphatóak az igényeknek megfelelően.


Egy termék se felelt meg a keresésnek.