Kapu- és parkolástechnika

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Cardin Elettronica már a kezdetektől fogva egy, a kaputechnika területén kiváló minőséget képviselő termékpaletta gyártását tűzte ki célul. Az évek során egyre több energiát és erőforrást felhasználva olyan termékválasztékot sikerült kialakítaniuk, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően lépést tart az egyre növekvő igényekkel szemben.

2011-ben ennek eredményeképpen szerves részévé vált az olasz Riello Elettronica Groupnak, melyhez a 2017-es évben a Telcoma is csatlakozott, immáron egyesítve a két cég termékkínálatát, megőrizve mindkét család kiemelkedő jegyeit.

A már Cardin néven megszületett új termékpalettában olyan termékeket találhatunk, mint például kapumozgató motorok, garázskapu motorok, ipari sorompók, parkolásgátló rendszerek, valamint infrasorompók, távvezérlő rendszerek.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek megbízható megoldást nyújtsunk a kapuautomatizálás terén, így a Zmax Zrt. 2004-től a Cardin Elettronica hivatalos forgalmazójaként van jelen a magyarországi piacon. Termékkínálatunk mellett teljeskörű támogatást és szerviz ügyintézést biztosítunk minden ügyfelünk részére.

Biztosak vagyunk abban, hogy a folyamatosan bővülő termékválasztékunkban mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő termékeket.