Rólunk

A Zmax Kereskedelmi Zrt. kiváló minőségű biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazója. Termékválasztékában megtalálható a legmodernebb technológiájú rendszerek teljes kínálata – a professzionális kültéri védelem, video megfigyelés, tűzjelzés, beléptető rendszer valamint behatolásjelzés eszközei.

A Zmax Kereskedelmi Kft. 1999-ben alakult tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Magyarországi sikeres tevékenysége mellett export értékesítése már 2004-re jelentősen megnőtt a kelet európai régióban az olaszországi Cardin termékek disztribúciójáról aláírt megállapodásnak köszönhetően. Cardin termékekkel nap, mint nap találkozhatunk Magyarországon is, hiszen a hazai piac legnépszerűbb sorompóját ez a cég gyártja.

A hosszú évek során jelentős külföldi partnerhálózat kiépítésére fókuszált a cég, ennek köszönhetően jöttek létre olyan társvállalkozások, amelyek a fejlesztéstől, gyártástól a professzionális disztribúcióig és a szakszerű telepítésig foglalkoznak a biztonságtechnika egyes ágazataival.

A Zmax 2007 óta foglalkozik – Magyarországon egyedülálló szakmai felkészültséggel – professzionális kültéri védelemmel. Mivel a forgalmazott termékeket a ZRt társcége, a Umirs Europe Kft. fejleszti és gyártja , jelentős gyakorlatra és szakmai tudásra tett szert a két cég műszaki csoportja. A termékek megtalálhatók számos európai telepítésen, de a hazai referenciák között említhetjük a Paksi Atomerőmű, a Fővárosi Vízművek, az ELMŰ, a Borsodchem és egyéb, nagy biztonsági kockázatú objektumok kültéri védelmi rendszereit is. Külföldi referenciák közül a Gazprom, a Transneft vagy akár a Volgotransgaz említhető, de a világ talán leghosszabb egybefüggő kültéri védelmi rendszerét (1.000 km) is a Umirs Europe Kft. szállítja egy 2014 augusztusában aláírt megállapodás szerint
Türkmenisztánba.

A professzionális video megfigyelés eszközeivel már évek óta foglalkozik a cég, de 2013 utolsó negyedéve hozta meg az igazi áttörést ezen a téren. A hatalmas, közel egy milliárd forintos (3 millió euro) befektetéssel létrejövő LTV Europe GmbH – melyben Szilágyi Zoltán, a Zmax Kereskedelmi ZRt vezérigazgatója többségi tulajdonnal bír – elkezdte működését elsősorban a német nyelvterületű piacokon. 2014 májusában azonban a termékek Magyarországra is megérkeztek és a Zmax kínálatát színesítik.

A cég 2014 augusztus 1-től ZRt-ként, megemelt törzstőkével működik tovább.