Rólunk

A Zmax Kereskedelmi Zrt. kiváló minőségű biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazója. Termékválasztékában megtalálható a legmodernebb technológiájú rendszerek teljes kínálata – a professzionális kültéri védelem, video megfigyelés, tűzjelzés, beléptető rendszer valamint behatolásjelzés eszközei.

A Zmax Kereskedelmi Kft. 1999-ben alakult tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Magyarországi sikeres tevékenysége mellett export értékesítése már 2004-re jelentősen megnőtt a kelet európai régióban az olaszországi Cardin termékek disztribúciójáról aláírt megállapodásnak köszönhetően. Cardin termékekkel nap, mint nap találkozhatunk Magyarországon is, hiszen a hazai piac legnépszerűbb sorompóját ez a cég gyártja.

A Zmax 2007 óta foglalkozik – Magyarországon egyedülálló szakmai felkészültséggel – professzionális kültéri védelemmel. A termékek megtalálhatók számos európai telepítésen, de a hazai referenciák között említhetjük a Paksi Atomerőmű, a Fővárosi Vízművek, az ELMŰ, a Borsodchem és egyéb, nagy biztonsági kockázatú objektumok kültéri védelmi rendszereit is. Külföldi referenciák közül a Gazprom, a Transneft vagy akár a Volgotransgaz említhető, de a világ talán leghosszabb egybefüggő kültéri védelmi rendszerét (1.000 km) is partnerünk a Umirs Europe Kft. szállította egy 2014 augusztusában létrejött megállapodás szerint Türkmenisztánba.

Manapság a legfontosabb területünk a kültéri védelem, ide összpontosítjuk energiánkat. A korábbi kizárólagos partnerség után kínálatunk a kerítésvédelem és mikrohullámú sorompók mellett tovább bővült az elektromos kerítés, lépésérzékelés, pontszerű kerítésvédelem eszközeivel.