Kültéri védelmi átfogó képzés

2020.02.13. | Magyar Balázs

Tisztelt Partnerünk! Egyedülálló oktatás-sorozatot indít a Perimax Kft. külföldi szakértőkkel és partnercégekkel karöltve. Hazánkban első…

Kültéri védelmi átfogó képzés

Tisztelt Partnerünk!

Egyedülálló oktatás-sorozatot indít a Perimax Kft. külföldi szakértőkkel és partnercégekkel karöltve.
Hazánkban első alkalommal indul olyan szakirányú biztonságtechnikai oktatás, amely a kültéri védelem minden szegmensét érintő, átfogó tudásanyagot biztosít, ugyanakkor az aktuális témákat gyakorlati bemutatókkal egészíti ki. Az öt alkalmas képzés során három külföldi szakértő is csatlakozik az előadásokhoz, nemzetközi tapasztalatok és példák segítségével emelve az oktatás színvonalát.

Február 25. Lépésérzékelés

A talajba, illetve a betonozott felületek alá rejtett érzékelők telepítése komoly szakértelmet igényel. Az oktatásra az olasz DEA Security szakembere érkezik, hogy a cég több, mint húsz éves tapasztalatait megossza a hallgatósággal.

Július 7. Pontszerű kerítésvédelem

A kerítésvédelemről általában a fonott vagy ponthegesztett drótkerítésekre szerelt érzékelők jutnak az ember eszébe, ugyanakkor számtalan egyéb típusú kerítés létezik, amelyre valamilyen áthatolás vagy átmászás elleni védelmi rendszert kell telepíteni. A képzés során átadott anyagok segítenek a különböző kihívásokra a megfelelő védelmi koncepciót megtalálni és professzionálisan alkalmazni.

Július 23. Vonali kerítésvédelem és egypozíciós érzékelők

A gyorsan és hatékonyan telepíthető, általában passzív kábelt vagy üvegszálas technológiát alkalmazó kerítésvédelmi eszközök igen népszerűek, ugyanakkor érdemes tisztában lenni azokkal a nehézségekkel és esetleges problémákkal, amelyek egy ilyen rendszer kiépítése során, vagy az üzemeltetés alatt előfordulhatnak.
Az oktatásra az olasz DUEVI cég szakembere érkezik, hogy a legújabb piaci trendekkel és technológiákkal ismertesse meg a hallgatóságot.

Szeptember 8. Elektromos kerítés és héjvédelem

Az elektromos kerítések alkalmazása egyre inkább elfogadott hazánkban. A vonatkozó jogszabályok és követelmények ismerete ugyanolyan fontos, mint a műszaki képzettség és a megfelelő minőségű termékek, kiegészítők alkalmazása.
A holland Topguard cég szakembere érkezik, hogy megossza elektromos kerítések alkalmazása területén szerzett több évtizedes tapasztalatait.

Szeptember 22. Mikrohullámú érzékelők

Kevesen tudják, hogy egy megfelelően beállított és üzemeltetett mikrohullámú érzékelő szélsőséges időjárási körülmények esetén sem okoz nem kívánt riasztást. Azokról az apró trükkökről és technikákról is szó lesz ebben az előadás részben, amelyekkel biztos és vakriasztás-mentes működést tud elérni minden képzett telepítő.

Az oktatás-sorozat térítésmentes, de regisztrációhoz kötött és kizárólag biztonságtechnikai szakemberek számára elérhető. Helye: 1192 Budapest, Nádasdy u. 2.
A teljes programtervezet itt tölthető le.
Jelentkezésüket e-mailben várjuk az oktatas@perimax.hu emailcímen név és telefonszám megadásával.

Üdvözlettel: a Zmax-Perimax csapata

Vissza a hírekhez