Tisztelt Partnerünk!

A korlátozások okozta nehézségeket az alábbi intézkedésekkel próbáljuk könnyíteni:

Az előre leadott rendelések átvételét a nyitvatartási időn kívül lehetővé tesszük reggel 7 órától 19 óráig üzletünk szabadtéri árukiadójánál, megtartva a 2 méteres védőtávolságot. Az üzlet normál munkarenddel reggel 8 órától 15 óráig tart nyitva. A bolt nyitvatartási idején kívül eső áruátvétel esetén kérjük telefonon jelezze érkezését a +36202666880-as számon.

A megrendelt termékeket saját gépjárművel, lefertőtlenítve Budapest területén, illetve Vecsés, Gyál, Alsónémedi, Üllő, Gyömrő és Dunaharaszti útvonalakon ingyenesen kiszállítjuk a megrendelés napján, amennyiben a megrendelés délelőtt 10 óráig beérkezik.

Megnöveltük azon kiegészítők raktárkészletét (akkumulátorok, csatlakozók, tápegységek, ellenállások és egyéb alkatrészek), amelyek egy karbantartás vagy hibaelhárítás során szükségesek lehetnek, de a szokásos biztonságtechnikai termékeket (DSC, Paradox központok és tartozékaik, Hikvision kamerás rendszerek, Cardin eszközök) raktárkészleteit is folyamatosan fejlesztjük.

Megrendeléseit emailben az info@zmax.hu email címen, telefonon a +3612829940-es számon (illetve 8 óra előtt és 15 óra után a +36202666880-as mobilszámon) adhatja le.

Üdvözlettel,

a Perimax csapata nevében:

Szilágyi Zoltán