Garancia

 

3 év Garancia az összes LTV termékre

ltv_new_logo_small
3-ev-garancia
3 SZINTŰ GARANCIA:
1. 1 hét 100% elégedettségi garancia: felszerelés előtt ellenőriztesse az ügyféllel, hogy megfelel-e neki a képminőség. Kifogás esetén visszaadjuk a termék árát 1 héten belül.
2. 6 hónap azonnali csere garancia: 6 hónapon belüli meghibásodás esetén azonnal, kérdezés nélkül cseréljük a terméket. Bővebben az általános garanciális feltételek alatt.
3. 3 év általános garancia minden LTV termékre.

 

Umirs és Cardin termékekre 2 év garancia.

umirscardin-gates
Umirs és Cardin termékekre 2 év garancia.

 

Általános garanciavállalási feltételek

A Zmax Zrt. 6 hónap teljeskörű cseregaranciát vállal valamennyi LTV termékre, normál használat mellett. Ez a vállalás az általános vásárlás utáni 3 napos kötelező visszavásárlás/csere 6 hónapra kiterjesztett változata, melyet az LTV Europe Sicherheitstechnik GmbH vállal a Zmax Kereskedelmi Zrt., mint kizárólagos magyarországi disztribútoron keresztül az általa forgalomba hozott termékekre. A garancia kizárólag az eszközök szakszerű üzembe helyezése és az összes gyári tartozék (egér, tápegység, kábelek, távirányító, doboz, stb…) visszaszolgáltatása esetén érvényesíthető, pontosan ugyanúgy, ahogy a 3 napos garancia esetén is érvényes. Hiányzó tartozékok, vagy sérült csomagolás esetén az eszközt garanciális javításra vesszük fel. Természetesen eltekintünk a 6 hónap normál működés esetén bekövetkező elhasználtságtól.

A garanciaidő a vásárlás napján kezdődik.

Figyelem: Az eredeti vásárlásról a cikkszámot és az eladás dátumát is feltüntető számla (vásárlási elismervény) szolgál garanciajegyként és a vásárlás dátumának bizonyítására.

Felelősségkorlátozás

A Zmax Zrt. fenntartja a jogot a megkérdőjelezhető állapotú termékek garanciaideje alatti szervizének visszautasítására. Továbbá fenntartja a jogot a termék “garanciális”-nak vagy “garanciáját elvesztett”-nek minősítésére. A korlátozott jótállás nem vonatkozik a következő esetekre:

– Vis maior esetekből, mint például tűzből, árvízből, szélből, földrengésből vagy villámlásból stb. származó károk.
– A termék nem megfelelő telepítése vagy nem megfelelő üzemelési környezete által okozott hibák, károk vagy meg nem felelés. Ide értendő többek között az instabil vezetékelés, a rossz földelés, a külső elektromágneses mező, a közvetlen napfény, az erős nedvesség és a rezgés.
– Más tárgyakkal való érintkezésből, leejtésből, esésből, kiöntött folyadékokból vagy folyadékba merítésből származó károk.
– Illetéktelen személy által végzett javításából vagy szétszereléséből származó károk
– Bármely más visszaélésből, rossz használatból, hibás kezelésből vagy hibás alkalmazásból származó károk
– Harmadik fél perifériális egységei okozta károk (beleértve, de nem kizárólag, az olyan eseteket, amikor az alaplapon vagy a termék más elektronikus részén észlelhető kár, mint például égési nyomok elektromos kisülések, olvadás, kiégés, törés stb.)
– Bármely más hiba, amit inkompatibilis szoftverek és vírusok, stb. illetéktelen módosítása okozott.
– A normális kopásból és törésből származó rongálódás, beleértve a burkolatokat, lemezeket és akkumulátort.
– A termék sorozatszámának (a sorozatszámot tartalmazó matricának vagy annak részeinek) módosítása, eltávolítása, olvashatatlanná válása vagy sérülése.
– Az LCD- és a műanyagokon előforduló repedések és karcolások, valamint más meghibásodások, amelyek szállításból, kezelésből vagy felhasználói visszaélésből származnak.
– Két (2) vagy kevesebb pixelhiba a készülék kijelzőjén, ami a gyártó irányelvei szerint nem minősül hibának.
– Az LCD képernyők úgynevezett beégése által okozott hatások és fényerőhibák fix mintájú képek hosszú ideig (több mint egy napig tartó) kivetítése következtében.