Partnereink

CARDIN

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező észak-olaszországi gyártó kiváló minőségű kapuautomatizálási eszközöket illetve hozzájuk tartozó elektronikákat, távirányítókat fejleszt és gyárt. A közel 20 millió Euro forgalommal rendelkező cég a 2005-ben kötött szerződés alapján a kelet-európai országokat a Zmax-on, mint disztribúciós központon keresztül látja el termékeivel.

www.cardin.it/it-it

LTV

Az LTV Europe GmbH 2013-ban alakult német, orosz és magyar biztonságtechnikai szakemberek és befektetők részvételével, azzal a céllal, hogy a kiváló minőséget képviselő és Oroszországban már bizonyított LTV videotechnikai termékeket az európai piacon is megismertesse a szakmai közönséggel. Az alapítók évtizedes szakértelme és kapcsolatrendszere garantálja, hogy a vállalat minőségben és ár/érték arányban a legjobb készülékeket kínálja Önöknek.

Magyarországon az LTV Europe Sicherheitstechnik GmbH termékeinek kizárólagos forgalmazója a ZMAX Zrt. Az LTV márkanév – még ha új is az európai piacon, jó pár éves múltra tekinthet vissza. A márkát 2004-ben hozta létre Oroszország legnagyobb biztonságtechnikai kereskedő cége, a moszkvai székhelyű LUIS+. Az óriási vállalat 1994-ben alakult, mely jelenleg már 10 irodával rendelkezik Oroszország-szerte, alkalmazotti létszáma közel 500 fő, árbevétele pedig meghaladja az évi 1 milliárd Eurót. A LUIS+ ügyfelei között a professzionális telepítő és rendszerintegrátor cégek mellett megtalálhatjuk az Orosz Pénzügyminisztériumot és Védelmi Minisztériumot, a RosEnergoAtom-ot, a Sberbankot, a Rosneft-et, Lukoilt és a Gazpromot. A lista természetesen nem teljes, csupán néhány nevet tartalmaz a nagy végfelhasználók közül.

Az orosz piaci sikerek után döntött úgy a vállalat tulajdonosi köre, hogy az európai piaci terjeszkedést a már jól ismert, megbízható és magas műszaki színvonalat biztosító, saját márkájú termékcsaláddal kezdi meg.

UMIRS

A magyar-orosz tulajdonban lévő, a Zmax Zrt. társcégeként működő Umirs Europe Kft. Európa leggyorsabban fejlődő kültéri védelmi rendszereket fejlesztő és gyártó vállalkozása. Termékei között megtalálhatók a kétpozíciós mikrohullámú mozgásérzékelők, a kerítésvédelmi rendszerek és egyéb kiegészítők. Termékei megtalálhatók Európa-szerte napelem parkok, börtönök, atomerőművek, stratégiai vízkészletek, gáz- és olajipari telephelyek körül. A hazai disztribúciót a Zmax Zrt. látja el, kiemelkedő szakmai tapasztalattal, bőséges raktárkészlettel és szakszervizzel. Munkatársaink készek a Umirs termékeket akár kültéri helyszínen – valós környezetben – az eszközöket bemutatni, ezzel is segítve a megfelelő eszköz kiválasztását és egy tökéletes rendszer felépítését. Sokan sokféleképpen állítják magukról, hogy a kültéri védelem specialistái – de az elmúlt 5 év több mint 4.000 eladott rendszere felhatalmaz bennünket arra, hogy kijelenthessük: mi valóban értünk a kültéri védelemhez.

www.umirs.eu
www.umirs.de/de

DUEVI

Az olaszországi DUEVI cég professzionális kültéri passzív és aktív infra érzékelőket fejleszt és gyárt. A termékek jól kiegészítik a Zmax ZRt. által forgalmazott Umirs kültéri eszközök felhasználását, főleg olyan területeken ahol a mikrohullámú eszközök a helyi környezeti adottságok miatt nem, vagy csak részben használhatók. A torinói székhelyű cég világszabadalommal ellátott speciális infrasorompója 100 méteres hatótávolságig nyújt professzionális alternatívát a mikrohullámú érzékelők helyett. Rádiós átjelzők és egyéb biztonságtechnikai kiegészítők teszik teljessé a Duevi kínálatát.

www.duevi.eu

ESSER

A bécsi székhelyű Honeywell Life Safety Austria GmbH 1989 óta forgalmaz ‘ESSER by Honeywell’ márkanévvel tűzjelző rendszereket, valamint egyéb vészhelyzeti figyelmeztető rendszereket. Az osztrák cég sokéves tapasztalata garancia a biztonsági megoldások terén, illetve a termékek szigorú minőségi ellenőrzése a gyártás során. A vállalat ISO 9001, DIN14675 szabvánnyal rendelkezik érzékelő és tűzjelző rendszerek tervezésére, telepítésére, karbantartására, illetve tanúsítással rendelkezik az ÜBZERT der BFBU Tűzvédelmi és környezetvédelmi felügyelő és tanúsító szervezet és az osztrák ÖNORM F3074 által.

A legtöbb Esser termék saját gyártású, melynek előnye többek között a folyamatos bővíthetőség (a termékek a régebbi verziójú eszközökkel kompatibilisek). A saját gyártás mellett az innovatív fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet a cég; az egyik szabadalmazott mérési módszer jelentősen csökkenti a hamis riasztásokat, mert különbséget tud tenni a valódi tűz és füst, illetve a megtévesztő változók, mint gőz és por között.

Az ESSER márkanév egyet jelent az innovatív és legmagasabb szintű tűzvédelmi rendszerekkel. Kínálatunkban megtalálhatóak az Esser széleskörű tűzjelző technológiai termékcsalád elemei, melyek egyedileg integrálhatóak már működő rendszerekbe, de új telepítések esetén is.

www.esser-systems.com